Korvatunturilla asustavan Porolan perheen molemmat vanhemmat työskentelevät joulupukin vetojuhtina. Työtä on kuitenkin vain yhdeksi päiväksi vuodessa, joten vanhemmat kuluttavat aikaa valmentamalla poikaansa Petteriä tämän ensimmäiseen pestiin rekiporona. Hulvaton fysiikka-, mentaali- ja ruokavaliovalmennus ei kuitenkaan ota onnistuakseen, sillä rekihommia enemmän Petteriä kiinnostaa salapoliisikerho, jonka hän on perustanut ystäviensä Sisu-Suden ja Ilona-Ilveksen kanssa. Muut porot eivät katso hyvällä petoeläinten kanssa veljeilyä, mutta asenteet muuttuvat, kun Petterin etsiväpoppoo joutuu tositoimiin selvittäessään joulupukille tuiki tärkeän, mutta yhtäkkiä mystisesti kadonneen lahjalistan arvoitusta…

PETTERIN POSSE on n. 30 minuutin mittainen, vauhdikkaalla huumorilla ryyditetty hupailu, joka sopii mainiosti esim. koko perheen pikkujoulujuhlien ohjelmaksi. Näytelmä tuo iloisen lisän joulun odotuksen juhliin, illalla tai päivällä, isolle tai pienelle joukolle,  laadusta tinkimättä! Esitys mahtuu pieneenkin tilaan, eikä vaadi paikalta mitään erityisjärjestelyitä, sähköpistoke riittää!

Näytös on mahdollista järjestää myös teatterin ”kotona”, Syvälahden monitoimitalossa (arkisin aikaisintaan klo 17.00. lähtien), mutta tällöin tilaus on tehtävä hyvissä ajoin etukäteen, jotta voimme sopia salivarauksesta myös monitoimitalon kanssa. Syvälahdessa katsomon maksimikoko on 80 henkeä.

HUOM! Pahenevan koronatilanteen vuoksi tuotannon keikkakausi on siirretty jouluun 2021! Tiedotamme tarkemmista aikatauluista lähipäivinä.  

KEIKKAHINNASTO:

  • Esityksen hinta keikalle tilattuna: 350 € (Alv 0%)
  • Esim. kaksi esitystä samassa paikassa, saman päivänä: 500 €
  • Keikkapaikka max. 10 km säteellä Turun keskustasta; Ei kilometrilisää
  • Keikkapaikka 11-20 km säteellä Turun keskustasta; Km-lisä 20 €
  • Keikkapaikka 21-50 km säteellä Turun keskustasta; Km-lisä 40 €

TILAUKSET JA TIEDUSTELUT:
tuottaja@hirvarit.fi
045 – 613 57 83