Hirvarit hakee teatterinjohtajaa syksystä 2021 lähtien. Lisätietoja TÄÄLTÄ. Työpaikkailmoitus: MOL / Duunitori

 

 

PEKKA TÖPÖHÄNTÄ -työryhmä kiittää sydämellisesti kaikkia katsojiaan ja tukijoitaan, sekä toivottaa itse kullekin mukavaa ja aurinkoista kesää 2021!

TULOSSA ELOKUUSSA 2021

 

Aliisa on 13 -vuotias teinityttö. Äidin mielestä hän on liian pieni matkustamaan kavereiden kanssa Tubeconiin, mutta liian iso kinaamaan kaksossisarustensa kanssa pleikkavuoroista. Aliisaa itseään taas jännittävät lähestyvät enkun kokeet, sekä tulevaisuudessa odottava yläkouluun siirtyminen. Epäsäännöllisiä verbejä päntätessään Aliisa nukahtaa ja näkee oudon unen, jossa lapsuuden tutut sadut Liisasta ihmemaassa ja Ihmemaa Ozista sekoittuvat pleikkapelien kuvastoon, Disneyn elokuvien kuuluisiin hahmoihin, sekä Aliisan toiveisiin ja pelkoihin.

LUE LISÄÄ TÄÄLTÄ
VARAA LIPUT

 

TULOSSA JOULUNA 2021:

Jouluinen koko perheen pienoisesitys on tilattavissa keikoille marraskuusta 2021 lähtien. Näytelmä sopii esim. koulujen, yritysten ja yhdistysten joulu- tai pikkujoulujuhlien iloiseksi ohjelmanumeroksi, mahtuu pieneen esitystilaan, eikä vaadi esityspaikaltaan mitään erityisjärjestelyjä. Esityksen kesto n. 30 min.

LUE LISÄÄ TÄÄLTÄ

 

Hirvensalon Nuorisoteatteri, “Hirvarit”, on v. 2014 perustettu ammattijohtoinen harrastajateatteri, joka harjoittelee ja esiintyy Syvälahden monitoimitalossa. Hirvareissa näytelmiä ohjaavat ja teatterikursseja vetävät ammattiohjaajat. Myös näytelmien teknisten osa-alueiden (puvustus, lavastus, valo- ja äänisuunnittelu, musiikki jne.) suunnittelijoina ja toteuttajina käytämme ammattilaisia.

Kaudella 2021 teatterilla harrastaa yhteensä lähes 60 lapsi-, nuoriso- ja aikuisjäsentä. Jäsenet on jaettu ikä- ja tasoryhmiin, joista osa valmistaa näytelmätuotantoja ja osa keskittyy näyttelijäntyön opiskeluun kurssiryhmissä. Hirvarit ottaa uusia jäseniä jälleen elo-syyskuun vaihteessa 2021, perinteisessä “Teatteristartissa”. Ilmoitamme tarkemman starttipäivän kesä aikana -seuraa ilmoittelua nettisivuilla!