Aliisa ihmemaassa -näytelmän esitykset ovat päättyneet. Lämmin kiitos kaikille katsojille!

Lue lisää teatteristartista ja Hirvareiden toiminnasta TÄÄLTÄ!

TULOSSA JOULUNA 2021:

Jouluinen koko perheen pienoisesitys on tilattavissa keikoille marraskuusta 2021 lähtien. Näytelmä sopii esim. koulujen, yritysten ja yhdistysten joulu- tai pikkujoulujuhlien iloiseksi ohjelmanumeroksi, mahtuu pieneen esitystilaan, eikä vaadi esityspaikaltaan mitään erityisjärjestelyjä. Esityksen kesto n. 30 min.

LUE LISÄÄ TÄÄLTÄ

Hirvensalon Nuorisoteatteri, “Hirvarit”, on v. 2014 perustettu ammattijohtoinen harrastajateatteri, joka harjoittelee ja esiintyy Syvälahden monitoimitalossa. Hirvareissa näytelmiä ohjaavat ja teatterikursseja vetävät ammattiohjaajat. Myös näytelmien teknisten osa-alueiden (puvustus, lavastus, valo- ja äänisuunnittelu, musiikki jne.) suunnittelijoina ja toteuttajina käytämme ammattilaisia.

Teatterilla harrastaa yhteensä lähes 60 lapsi-, nuoriso- ja aikuisjäsentä. Jäsenet on jaettu ikä- ja tasoryhmiin, joista osa valmistaa näytelmätuotantoja ja osa keskittyy näyttelijäntyön opiskeluun kurssiryhmissä. Hirvarit ottaa uusia jäseniä jälleen syyskuun 2021 aikana pidettävässä, perinteisessä “Teatteristartissa”. Ilmoitamme tarkemman starttipäivän elokuun aikana -seuraa ilmoittelua nettisivuilla!

Please enter the Page ID of the Facebook feed you'd like to display. You can do this in either the Custom Facebook Feed plugin settings or in the shortcode itself. For example, [custom-facebook-feed id=YOUR_PAGE_ID_HERE].