Ella ja kaverit teatterissa – 8.4. – 17.5.2016

ELLA JA KAVERIT TEATTERISSA, juliste

Kulttuuritila Orpolassa, Mustionkatu 12, Lauste

ELLA JA KAVERIT TEATTERISSA

Timo Parvela on yksi Suomen suosituimmista lasten- ja nuortenkirjailijoista. Parvelan villin huumorin sävyttämät teokset ovat mielikuvituksen ja lapsuuden puolustuspuheita. Ne todistavat ystävyyden voimaa ja erilaisuuden hyväksymistä. Keväällä 2016 Hirvensalon Nuorisoteatteri toi Turkulaisille uuden Ella-sovituksen, joka on nähty Suomessa aiemmin vain Tampereen Komediateatterissa.

Alakoulun kakkosluokan opettaja on pulassa: Rehtori vaatii ohjelmaa koulun kevätjuhliin, mutta opettaja tuntee vilkkaan luokkansa liian hyvin antautuakseen ohjelmantekoon. Opettaja kuitenkin suostuu viemään Ellan, Paten ja koko muun kekseliään kaveriseitsikon tutustumiskäynnille oikeaan teatteriin, mutta matka –tai mikään mukaan- ei tietenkään suju opettajan suunnitelmien mukaan. Niin kuin Ella-seikkailuissa aina, kommellukset seuraavat toistaan kunnes kevätjuhlissa kaikki aherrus lopulta päättyy iloiseen ja hallitsemattomaan kaaokseen.

Näytelmää esitettiin kulttuuritila Orpolassa (Mustionkatu 12, Lauste) 16 kertaa ja sen näki kaikkiaan 405 katsojaa.

VALOKUVIA

NÄYTELMÄN ARVOSTELU, TS

Ellasta saatua palautetta:

“Ella ja kaverit, ihanan iloinen ja hyvä esitys. Tykkäsimme kovin. Kiitos hyville näyttelijöille ja muille järjestäjille!”

“Ella ja kaverit!
Aivan huisin hauska ja hyvä esitys. KIITOS!”

“Tulimme Seinäjoelta saakka katsomaan teatteriesitystä ja täytyy sanoa, että kyllä kannatti! A i v a n riemastuttava esitys, loistavia näyttelijöitä ja hauskoja juonenkäänteitä. Sopii ihan aikuisillekin.”

“Kiitos Hienosta Teatterielämyksestä: saitte lapsissani kipinän syttymään teatteria kohtaan!”

“Kiitos esityksestä. Aivan loistavat näyttelijäsuoritukset koko ryhmältä. Olette tehneet hyvää työtä. Esitys oli huippu hyvä ja se miten hoiditte koko tarinan niin rajoitetuissa tiloissa. Tarinaan pääsi hyvin eläytymään. Jatkakaa samaan malliin!”

 “Ihana esitys ! Mukava, iloinen tunnelma, vauhdilla mennään koko ajan eteenpäin; katsomossa tuntee olevansa osana tapahtumia.”

 

 

Please enter the Page ID of the Facebook feed you'd like to display. You can do this in either the Custom Facebook Feed plugin settings or in the shortcode itself. For example, [custom-facebook-feed id=YOUR_PAGE_ID_HERE].

Please enter the Page ID of the Facebook feed you'd like to display. You can do this in either the Custom Facebook Feed plugin settings or in the shortcode itself. For example, [custom-facebook-feed id=YOUR_PAGE_ID_HERE].