KORONATIEDOTE / KEVÄT 2021:

Viime kevään koronarajoitusten myötä Hirvareiden koko toiminta pysäytettiin, mikä tarkoitti jäsenillemme pitkää taukoa rakkaasta harrastuksesta ja teatterille mittavia taloudellisia tappioita. Tilanteen helpottumiseen luottaen näytelmien harjoituksia jatkettiin syyskaudella. Uusi epidemiaaalto kuitenkin pakotti jälleen rajoittamaan toimintaa, ja lopulta myös syksylle suunnitellut ensi-illat oli siirrettävä myöhempään ajankohtaan.

Jäsenemme 6-vuotiaista aikuisiin ovat siis pian vuoden päivät odottaneet kohtaamista yleisön kanssa – kohtaamista, joka on kaiken teatteriharrastuksen suola ja sokeri, se palkinto, jonka voimalla näyttelijät jaksavat joskus pitkiäkin harjoituskausia.

Nyt keväällä ja ensi syksynä palamme halusta jälleen kohdata teidät, rakkaat teatterin kuluttajat! Uskaltakaa varata lippuja, uskaltakaa tulla paikalle ja nauttia teatterista! Me olemme täällä teitä varten ja teemme kaikkemme, jotta kokemuksenne olisi paitsi viihdyttävä, myös turvallinen!

KORONAN AIHEUTTAMIA UUDELLEENJÄRJESTELYITÄ TEATTERIN TOIMINNASSA:

Näytelmätuotannot

PEKKA TÖPÖHÄNTÄ -tuotanto: Ensi-ilta 18.5.2021. Tarkemmat aikataulut ja lisää tietoa näytelmästä löytyy TÄÄLTÄ.

ALIISA IHMEMAASSA -tuotanto: Ensi-ilta 25.9.2021. Tarkemmat aikataulut ja lisää tietoa näytelmästä löytyy TÄÄLTÄ.

PETTERIN POSSE -keikkanäytelmä: Tilattavissa keikoille marraskuusta 2021 lähtien. Lisätietoa näytelmästä löydät TÄÄLTÄ.

Esitykset

Mikäli koronatilanne  niin vaatii, PEKKA TÖPÖHÄNTÄ ja ALIISA IHMEMAASSA -tuotantojen näytöksissä toteutetaan tartuntavaaralta suojaavia toimenpiteitä:

  • Katsomossa turvavälit perhekunnittain katsomokartan avulla
  • Kahvion ja wc-tilojen desinfiointi ennen ja jälkeen esityksen
  • Kahviossa ei itsepalvelua, vaan henkilökunta hoitaa tarjoilun
  • Näyttelijät, tekninen henkilökunta, sekä kahvion- ja lipunmyyjät huolehtivat hyvästä käsihygieniasta, eivätkä tule esityksiin sairaina.

Teiltä, hyvät teatterikatsojat, toivomme seuraavaa:

  • Pyrittehän varaamaan lippunne etukäteen. Turvajärjestelyt pienentävät huomattavasti katsomon paikkamäärää. Myymme lippuja ovelta vain sen verran, että turvaväleistä voidaan pitää kiinni.
  • Ettehän tule esityksiin vähäistenkään flunssa- tai hengitystieoireiden kanssa! Varattujen paikkojen peruutuksesta ja lunastettujen lippujen palautuksesta löytyy tietoa TÄÄLTÄ.
  • Huolehdittehan hyvästä käsihygieniasta myös omalta osaltanne. Lämpiöstä löytyy käsidesiä, sekä runsaasti käsienpesumahdollisuuksia.

Jäsenistö

Aiemmista vuosista poiketen Hirvarit ei perustanut syksyllä 2020 lainkaan uusia opetus- tai näytelmäryhmiä, vaan toimintaa jatketaan nyt olemassa olevien, syksyllä 2019 aloittaneiden ryhmien voimin aina kuluvan vuoden toukokuun loppuun saakka.

Seuraavan kerran teatteri ottaa jäseniä elo-syykuun vaihteessa pidettävän “Teatteristartin” kautta. Tarkempi starttipäivä ilmoitetaan sivuillamme kesän aikana.

TIETOA LIPUNVARAUKSESTA JA VARAUKSEN MUUTTAMISESTA / PERUUTUKSESTA