HUOMIO!

VARSINAIS-SUOMEN PAHENEVAN KORONATILANTEEN VUOKSI HIRVAREIDEN SYKSYN 2020 ENSI-ILLAT ON SIIRRETTY ENSI VUODEN PUOLELLE:

PEKKA TÖPÖHÄNTÄ / Esityskaus 9.-28.3.2021 (Lue lisää)

ALIISA IHMEMAASSA / Esityskausi 14.4.-15.5.2021 (Lue lisää)

Tuotantojen lipunmyynti aukeaa tammikuussa 2021.

PETTERIN POSSE -keikkanäytelmä / Keikkakausi 15.11.-21.12.2021 (Lue lisää)

 

Koronaepidemian vuoksi Pekka Töpöhännän keväälle 2020 suunniteltu ensi-ilta peruuntui, ja tuotanto jouduttiin siirtämään vuodella eteenpäin.  Iloiset “Pikkuhirvarimme” eivät tästä lannistuneet, vaan nappaavat entistä tarmokkaammin kiinni harjoitteluun tulevan syksyn aikana ja tarjoilevat -jos mahdollista- vielä tasokkaamman teatterielämyksen yleisölleen keväällä 2021.

Ensi-ilta 9.3.2021

Kuvassa vasemmalta: Monni (Helmi Kaunismäki), Pulla (Lilja Ekman), Pekka Töpöhäntä (Onni Ekman), Pilli (Pinja Vellinki), Mauri Mäyräkoira (Tristin Ravyse). Kuva: Mika Nurmi Photography.

LUE LISÄÄ TÄÄLTÄ

LUE LISÄÄ TÄÄLTÄ

TULOSSA JOULUNA 2021:

Jouluinen koko perheen pienoisesitys tilattavissa keikoille 17.11.2020 lähtien. Sopii esim. koulujen, yritysten ja yhdistysten joulu- tai pikkujoulujuhlien iloiseksi ohjelmanumeroksi, mahtuu pieneen esitystilaan, eikä vaadi esityspaikaltaan mitään erityisjärjestelyjä. Esityksen kesto n. 30 min.

LUE LISÄÄ TÄÄLTÄ

 

Hirvensalon Nuorisoteatteri, “Hirvarit”, on v. 2014 perustettu ammattijohtoinen harrastajateatteri, joka harjoittelee ja esiintyy Syvälahden monitoimitalossa. Hirvareissa näytelmiä ohjaavat ja teatterikursseja vetävät ammattiohjaajat. Myös näytelmien teknisten osa-alueiden (puvustus, lavastus, valo- ja äänisuunnittelu, musiikki jne.) suunnittelijoina ja toteuttajina käytämme ammattilaisia.

Kaudella 2020 teatterilla harrastaa yhteensä lähes 60 lapsi-, nuoriso- ja aikuisjäsentä. Jäsenet on jaettu ikä- ja tasoryhmiin, joista osa valmistaa näytelmätuotantoja ja osa keskittyy näyttelijäntyön opiskeluun kurssiryhmissä.