KORONA-TIEDOTE:

Viime kevään koronarajoitusten myötä Hirvareiden koko toiminta pysäytettiin. Keskeytys tarkoitti jäsenillemme pitkää taukoa rakkaasta harrastuksesta, ja teatterille mittavia taloudellisia tappioita. Olemmekin siis tilanteessa, jossa näytelmätuotantojen kuluja on maksettu ja maksetaan edelleen, mutta tuloja ei ole.

Elokuun aikana teatterin toiminta käynnistetään  uudelleen, mutta juuri nyt, kenties tiukemmin kuin koskaan, on Hirvareiden koko tulevaisuus katsojien käsissä.  Me selvisimme keväästä ja kesästä niukin naukin, rimaa hipoen, jatko riippuu teistä, rakkaat teatterin kuluttajat! Uskaltakaa varata lippuja, uskaltakaa tulla paikalle ja nauttia teatterista! Me olemme täällä teitä varten ja teemme kaikkemme, jotta kokemuksenne olisi paitsi viihdyttävä, myös turvallinen!

KORONAN AIHEUTTAMIA UUDELLEENJÄRJESTELYITÄ TEATTERIN TOIMINNASSA:

Näytelmätuotannot

PEKKA TÖPÖHÄNTÄ -tuotanto siirtyy kevääseen 2021. Tarkemmat aikataulut ja lisää tietoa näytelmästä löytyy TÄÄLTÄ.

ALIISA IHMEMAASSA – tuotanto pyritään -koronatilanteen niin salliessa- toteuttamaan suunnitellusti. Ensi-ilta 11.11.2020. Tarkemmat aikataulut ja lisää tietoa näytelmästä löytyy TÄÄLTÄ.

Esitykset

Mikäli koronatilanne vielä marraskuussa niin vaatii, ALIISA IHMEMAASSA -näytelmän esityksissä toteutetaan seuraavia tartuntavaaralta suojaavia toimenpiteitä:

  • Katsomossa turvavälit perhekunnittain katsomokartan avulla
  • Kahvion ja wc-tilojen desinfiointi ennen ja jälkeen esityksen
  • Kahviossa ei itsepalvelua, vaan henkilökunta hoitaa tarjoilun
  • Näyttelijät, tekninen henkilökunta tai kahvion- ja lipunmyyjät eivät tule esityksiin sairaina.

Me Hirvarit huolehdimme osaltamme myös hyvästä käsihygieniasta, ja edellytämme samaa katsojilta.

Jäsenistö

Aiemmista vuosista poiketen Hirvarit ei perusta syksyllä 2020 lainkaan uusia opetus- tai näytelmäryhmiä, vaan toimintaa jatketaan olemassa olevien, syksyllä 2019 aloittaneiden ryhmien voimin ainakin vuoden loppuun saakka.

Näin ollen myös perinteinen info- ja ilmoittautumistilaisuus, ”Teatteristartti” jää tänä syksynä pitämättä, eikä teatterille siis oteta uusia jäseniä avoimen jäsenhaun kautta. Jatkosta (esim. keväällä mahdollisesti perustettavista ryhmistä) tiedotamme erikseen myöhemmin syksyllä.

Hirvensalon Nuorisoteatteri on keväälä 2014 perustettu ammattijohtoinen harrastajateatteri, joka harjoittelee ja esiintyy Syvälahden monitoimitalossa.

Kaudella 2020 teatterilla harrastaa yhteensä lähes 60 lapsi-, nuoriso- ja aikuisjäsentä. Jäsenet on jaettu eri ikä- ja tasoryhmiin, joita opettaa ja ohjaa kolme palkattua ammattiohjaajaa. Osa ryhmistä valmistaa näytelmätuotantoja ja osa keskittyy näyttelijäntyön perusteiden opetteluun, syventäviin näyttelijäntyön opintoihin tai yleiseen ilmaisutaidon koulutukseen.

 OHJELMISTO 2020:

 

VARAA LIPUT

LUE LISÄÄ TÄÄLTÄ

Jouluinen koko perheen pienoisesitys tilattavissa keikoille 17.11.2020 lähtien. Sopii esim. koulujen, yritysten ja yhdistysten joulu- tai pikkujoulujuhlien iloiseksi ohjelmanumeroksi, mahtuu pieneen esitystilaan, eikä vaadi esityspaikaltaan mitään erityisjärjestelyjä. Esityksen kesto n. 30 min.

LUE LISÄÄ TÄÄLTÄ 

OHJELMISTO 2021:

Koronaepidemian vuoksi Pekka Töpöhännän keväälle 2020 suunniteltu ensi-ilta peruuntui, ja tuotanto jouduttiin siirtämään vuodella eteenpäin.  Iloiset “Pikkuhirvarimme” eivät tästä lannistuneet, vaan nappaavat entistä tarmokkaammin kiinni harjoitteluun tulevan syksyn aikana ja tarjoilevat -jos mahdollista- vielä tasokkaamman teatterielämyksen yleisölleen keväällä 2021.

Ensi-ilta 9.3.2021

Kuvassa vasemmalta: Monni (Helmi Kaunismäki), Pulla (Lilja Ekman), Pekka Töpöhäntä (Onni Ekman), Pilli (Pinja Vellinki), Mauri Mäyräkoira (Tristin Ravyse). Kuva: Mika Nurmi Photography.

LUE LISÄÄ TÄÄLTÄ