TULOSSA ENSI-ILTAAN:

Nokkela Pekka, kelju Monni, hupsu parivaljakko Pilli ja Pulla, sekä monet muut Harjukujan kissa-asukit (Mauri Mäyräkoiraa unohtamatta!) ovat valloittaneet katsojia jo vuosikymmeniä. Nyt Göstä Knutssonin klassikkotarina saa raikkaan tulkinnan Pikkuhirvarit -ryhmän toteuttamana, ammattiohjaajan johdolla.

Kuvassa vasemmalta: Monni (Helmi Kaunismäki), Pulla (Lilja Ekman), Pekka Töpöhäntä (Onni Ekman), Pilli (Pinja Vellinki), Mauri Mäyräkoira (Tristin Ravyse). Kuva: Mika Nurmi Photography.

Esitykset tiistaisin, perjantaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin 28.4.-17.5.2020.
Syvälahden monitoimitalolla, aivan Hirvensalon hiihtokeskuksen kupeessa.

LUE LISÄÄ

VARAA LIPUT 

LUE LISÄÄ TÄÄLTÄ

Hirvensalon Nuorisoteatteri on keväälä 2014 perustettu ammattijohtoinen harrastajateatteri, joka harjoittelee ja esiintyy Syvälahden monitoimitalossa.

Kaudella 2020 teatterilla harrastaa yhteensä lähes 60 lapsi-, nuoriso- ja aikuisjäsentä. Jäsenet on jaettu eri ikä- ja tasoryhmiin, joita opettaa ja ohjaa kolme palkattua ammattiohjaajaa. Osa ryhmistä valmistaa näytelmätuotantoja ja osa keskittyy näyttelijäntyön perusteiden opetteluun, syventäviin näyttelijäntyön opintoihin tai yleiseen ilmaisutaidon koulutukseen.

TÄSSÄ ME OLEMME:

JOHTOKUNTA 2019. Ylärivissä vasemmalta Seela, Loviisa ja Reetta. Alarivissä vasemmalta Enna ja Iida.

KAUDEN 2020 HARRASTERYHMÄT:

MINIHIRVARIT. Ylärivissä vasemmalta: Anton, Mimosa, Matias, Luna ja Eevi. Keskimmäisessä rivissä vasemmalta: Adele, Tiitu ja Elise. Alarivissä vasemmalta: Voitto, Viljo ja Werner. Kuvasta puuttuu Hilda.

 

PIKKUHIRVARIT. Ylärivissä vasemmalta: Lilja, Pinja, Senni, Onni, Helmi ja Mariana. Alarivissä vasemmalta: Veikko, Helmi, Hilja, Marikki, Sarai ja Tristin.

 

VALMENNUSRYHMÄ III. Ylärivissä vasemmalta Minja, Jere, Siiri, Hertta, Saima, Saaga ja Sisu.  Alarivissä vasemmalta Helmi, Joska, Randa ja Eino. Kuvasta puuttuu Aada.

 

VALMENNUSRYHMÄ II / Haluatko joulupukiksi? -näytelmäryhmä. Ylärivissä vasemmalta Kaisa, Emma, Anni ja Lilja. Edessä Fiona.

 

VALMENNUSRYHMÄ II / Tonttujen lauluparaati -lauluryhmä. Ylärivissä vasemmalta Minja, Siiri ja Maria. Alarivissä vasemmalta Minea ja Iida.

TARKEMPAA TIETOA RYHMISTÄ JA NIIDEN AIKATAULUISTA V. 2020 LÖYDÄT TÄÄLTÄ