PIKKUHIRVARIT / HUIPULLA TUULEE!

Untitled-6

Vaikka ryhmän jäsenet ovat vasta  7-10 -vuotiaita, on kevään 2018 näytelmä osalle lapsista jo neljäs Hirvarituotanto, ja yli puolet on mukana vähintään toista kertaa. Ohjaajansa Loviisa Grubertin johdolla nämä “konkarit”, yhdessä ensikertalaisten kanssa harjoittelevat näytelmää “Huipulla tuulee!”, joka on itsenäinen jatko-osa kevään 2017 näytelmälle “Bremenin paras bändi”. Ensi-ilta Nuorisotalo Moose´sissa sunnuntaina 22.4.2018.  LUE LISÄÄ TÄÄLTÄ!

VARAA LIPPUJA

Lasten itse kuvaama ja koostama teaseri näytelmän harjoituksista syksyn 2017 ajalta:
IMG_1098

NUORISORYHMÄ / ELLA JA KAVERIT SALAISESSA PALVELUKSESSA

Hirvareiden vanhimmat jäsenet pääsevät ensimmäisinä “korkkaamaan” Syvälahden monitoimitalon uunituoreen näyttämön, kun teatterin kodittomuus vihdoin päättyy ja koko jäsenistö muuttaa osaksi kesällä valmistuvaa uudisrakennusta. Myös ryhmän näytelmävalinta on vahvasti ajan hermolla: Timo Parvelan uuteen lastenkirjaan perustuva koko perheen musiikkikomedia “Ella ja kavarit salaisessa palveluksessa” kertoo vauhdikkaan huumorin keinoin kouluopetuksen digitalisoitumisesta, sekä niistä haasteista, joita luokkahuoneen valtaavat pädit, podit ja smartboardit aiheuttavat niin opettajille kuin oppilaillekin.  Ensi-ilta Syvälahdessa marraskuussa 2018. LUE LISÄÄ TÄÄLTÄ!

Kuva nettisivuille copy

Nuorisoryhmä kaudella 2017-2018: (takana vas.) Tekla, Laura, Seela, Iida, Enna, (edessä vas.) Melina, Reetta, Juha, Sara ja Rony (kuvasta puuttuvat Robert, Rasmus ja Maarit)

 

VALMENNUSRYHMÄ

Osa Pikkuhirvareista oli jo kasvanut ulos lapsiryhmästä, mutta ikä ei kuitenkaan vielä aivan riittänyt nuorisoryhmään siirtymiseen. Osalla taas koulu- tai muut menot eivät anna tilaa näytelmätuotannon vaatimalle tiiviille harjoituskaudelle.  Tällaisia 11-14 -vuotiaita “teinejä” varten teatterille perustettiin nyt ensi kertaa oma ryhmä, jossa kurssilaiset n. 20 harjoituskerran aikana syventävät näyttelijäntyön taitojaan ja valmistautuvat siirtymään vuoden päästä nuorisoryhmään.

Lisää kurssista ja harjoitusaikataulun voit lukea TÄÄLTÄ!

Valmennusryhmän kuva 6.10.

Valmennusryhmä kaudella 2017-2018: (takana vas.) Eevi, Matilda, Venla, Metti, Kaisa, Alex (edessä vas.) Minja ja Anni (Kuvasta puuttuu Iida)