HUOMIO! KORONARAJOITUKSISTA JOHTUEN HIRVENSALON NUORISOTEATTERIN HARJOITUS- JA ESITYSTOIMINTA ON TAUOLLA ELOKUUHUN SAAKKA.

PEKKA TÖPÖHÄNTÄ -TUOTANNON ESITYSKAUSI ON SIIRRETTY KEVÄÄSEEN 2021.

TÄMÄNHETKISEN TIEDON VALOSSA ALIISA IHMEMAASSA -TUOTANTO, SEKÄ PETTERIN POSSE -JOULUKEIKKATUOTANTO TOTEUTUVAT SUUNNITELLUSTI.

TEATTERIN KURSSIRYHMISTÄ 2020-2021, SEKÄ TOIMINNAN ALOITTAMISESTA JA JÄSENREKRYTOINNISTA TIEDOTAMME ERIKSEEN VIIMEISTÄÄN ELOKUUSSA. 

AIKATAULUT SAATTAVAT MUUTTUA KORONAEPIDEMIATILANTEEN TAI VALTIOVALLAN ASETTAMIEN KOKOONTUMISRAJOITUSTEN MYÖTÄ!

SEURAA ILMOITTELUA SIVUSTOLLAMME!

Hirvensalon Nuorisoteatteri on keväälä 2014 perustettu ammattijohtoinen harrastajateatteri, joka harjoittelee ja esiintyy Syvälahden monitoimitalossa.

Kaudella 2020 teatterilla harrastaa yhteensä lähes 60 lapsi-, nuoriso- ja aikuisjäsentä. Jäsenet on jaettu eri ikä- ja tasoryhmiin, joita opettaa ja ohjaa kolme palkattua ammattiohjaajaa. Osa ryhmistä valmistaa näytelmätuotantoja ja osa keskittyy näyttelijäntyön perusteiden opetteluun, syventäviin näyttelijäntyön opintoihin tai yleiseen ilmaisutaidon koulutukseen.

 OHJELMISTO 2020:

 

VARAA LIPUT

LUE LISÄÄ TÄÄLTÄ

Jouluinen koko perheen pienoisesitys tilattavissa keikoille 17.11.2020 lähtien. Sopii esim. koulujen, yritysten ja yhdistysten joulu- tai pikkujoulujuhlien iloiseksi ohjelmanumeroksi, mahtuu pieneen esitystilaan, eikä vaadi esityspaikaltaan mitään erityisjärjestelyjä. Esityksen kesto n. 30 min.

LUE LISÄÄ TÄÄLTÄ 

OHJELMISTO 2021:

Koronaepidemian vuoksi Pekka Töpöhännän keväälle 2020 suunniteltu ensi-ilta peruuntui, ja tuotanto jouduttiin siirtämään vuodella eteenpäin.  Iloiset “Pikkuhirvarimme” eivät tästä lannistuneet, vaan nappaavat entistä tarmokkaammin kiinni harjoitteluun tulevan syksyn aikana ja tarjoilevat -jos mahdollista- vielä tasokkaamman teatterielämyksen yleisölleen keväällä 2021.

Ensi-ilta 9.3.2021

Kuvassa vasemmalta: Monni (Helmi Kaunismäki), Pulla (Lilja Ekman), Pekka Töpöhäntä (Onni Ekman), Pilli (Pinja Vellinki), Mauri Mäyräkoira (Tristin Ravyse). Kuva: Mika Nurmi Photography.

LUE LISÄÄ TÄÄLTÄ