HUOMIO!

KORONATILANTEEN VUOKSI HIRVAREIDEN NÄYTÖSKAUSIA ON JÄLLEEN SIIRRETTY:

PEKKA TÖPÖHÄNTÄ / Esityskaus 18.-30.5.2021

ALIISA IHMEMAASSA / Esityskausi 25.8.-5.9.2021

Tuotantojen lipunmyynti aukeaa helmikuussa 2021.

PETTERIN POSSE -keikkanäytelmä / Tilattavissa keikoille marraskuusta 2021 alkaen

 

Koronaepidemian vuoksi Pekka Töpöhännän keväälle 2020 suunniteltu ensi-ilta peruuntui, ja tuotanto jouduttiin siirtämään vuodella eteenpäin.  Iloiset, 10-12 -vuotiaat “Pikkuhirvarimme” eivät tästä lannistuneet, vaan nappasivat entistä tarmokkaammin kiinni harjoitteluun ja tarjoilevat -jos mahdollista- vielä tasokkaamman teatterielämyksen yleisölleen keväällä 2021.

Ensi-ilta 18.5.2021

Takarivissä vas. Laaban (Aada Väisänen), Monni (Hilla Kumara) ja Sissi (Eino Pohjavirta). Seuraava rivi vas. Ulla (Randa Markula), Rauha (Sarai Vilén), Konrad (Marikki Syrjänen) ja Mauri Mäyräkoira (Tristin Ravyse). Eturivissä vas. Pilli (Pinja Vellinki), Pekka Töpöhäntä (Onni Ekman) ja Pulla (Lilja Ekman)

Kuva: Mika Nurmi Photography.

LUE LISÄÄ TÄÄLTÄ

 

Myös teatterin Nuorisoryhmä joutui koronan takia perumaan syksyksi 2020 suunnitellun ensi-iltansa. 13-17 -vuotiaista nuorista koostuva ryhmä jatkaa siis kevään ajan harjoittelua ja valmistautuu uutuusnäytelmän päräyttävään ensi-iltaan 25.9.2021.

LUE LISÄÄ TÄÄLTÄ

 

TULOSSA JOULUNA 2021:

Jouluinen koko perheen pienoisesitys on tilattavissa keikoille marraskuusta 2021 lähtien. Näytelmä sopii esim. koulujen, yritysten ja yhdistysten joulu- tai pikkujoulujuhlien iloiseksi ohjelmanumeroksi, mahtuu pieneen esitystilaan, eikä vaadi esityspaikaltaan mitään erityisjärjestelyjä. Esityksen kesto n. 30 min.

LUE LISÄÄ TÄÄLTÄ

 

Hirvensalon Nuorisoteatteri, “Hirvarit”, on v. 2014 perustettu ammattijohtoinen harrastajateatteri, joka harjoittelee ja esiintyy Syvälahden monitoimitalossa. Hirvareissa näytelmiä ohjaavat ja teatterikursseja vetävät ammattiohjaajat. Myös näytelmien teknisten osa-alueiden (puvustus, lavastus, valo- ja äänisuunnittelu, musiikki jne.) suunnittelijoina ja toteuttajina käytämme ammattilaisia.

Kaudella 2021 teatterilla harrastaa yhteensä lähes 60 lapsi-, nuoriso- ja aikuisjäsentä. Jäsenet on jaettu ikä- ja tasoryhmiin, joista osa valmistaa näytelmätuotantoja ja osa keskittyy näyttelijäntyön opiskeluun kurssiryhmissä. Hirvarit ottaa uusia jäseniä jälleen elo-syyskuun vaihteessa 2021, perinteisessä “Teatteristartissa”. Ilmoitamme tarkemman starttipäivän kesä aikana -seuraa ilmoittelua nettisivuilla!