ALUSTAVAT RYHMÄJAOT JA AIKATAULUT KAUDELLE 2019-2020 LÖYDÄT TÄÄLTÄ
(Huom! Lopulliset ryhmät ja niiden aikataulut päätetään teatteristartissa 3.9.2019 jäsenten määrän ja ikäjakauman perusteella! )

Hirvensalon Nuorisoteatteri on keväälä 2014 perustettu ammattijohtoinen harrastajateatteri, joka harjoittelee ja esiintyy Syvälahden vastavalmistuneessa monitoimitalossa, Hirvensalon Hiihtokeskuksen kupeessa.

Kaudella 2018-2019 teatterilla oli hiukan yli 50 lapsi-, nuoriso- ja aikuisjäsentä. Heidät oli jaettu neljään eri ikä- ja tasoryhmään, joita opetti ja ohjasi kaksi palkattua ammattiohjaajaa. Osa ryhmistä valmisti näytelmätuotantoja ja osa keskittyi näyttelijäntyön perusteiden opetteluun tai syventäviin näyttelijäntyön opintoihin.

RYHMÄT KAUDELLA 2018-2019:

VALMENNUSRYHMÄ II. Kuva lopputyöiltamista toukokuussa 2019. Vasemmalta:  Vihtori, Fiona, Iines, Emma, Lempi, Lilja,  Maria, Minea, Kaisa, Ella, Viveka ja Anni. Kuvasta puuttuu Gabriel.

PIKKUHIRVARIT. Kuva näytelmästä Puuhiset. Ylimmissä kuvissa vasemmalta: Hertta Rajala, Joska Purhonen, Hilla Kumara ja Siiri Kanninen. Keskimmäisessä kuvassa vasemmalta: Hilja Vuorio, Saima Ahonen, Randa Markula, Helmi Varjola, Pinja Vellinki, Minja Hannuksela ja Eino Pohjavirta. Alimmassa kuvassa vasemmalta: Ella Lehtinen, Marikki Syrjänen, Mimosa Talvitie, Sisu Jämsä ja Viljo Kiukkonen. (Kuva: Mika Nurmi Photography)

 

MINIHIRVARIT.Ylärivissä vas. Maisa, Helmi ja Marikki. Eturivissä vas. Kristoffer, Aada, Eevi, Rauha ja Viljo. Kuvasta puuttuu Hilja.

 


NUORISORYHMÄ.  Kuva esityksestä Ella ja kaverit salaisessa palveluksessa. Edessä vasemmalta Iida Liimula, Seela Moilanen, Pirjo Kivioja ja Juha Siltanen. Takana vasemmalta: Rasmus Hakala, Aleksi Parkkola, Enna Piitulainen Tekla Siltanen, Retta Isotupa-Siltanen, Sara Ijäs ja Mikko Jäästö.  (Kuva: Mika Nurmi Photography). Kuvasta puuttuvat Frida Fors, Riku Kanninen ja Rony Kaiskola.