PIKKUHIRVARIT: HUIPULLA TUULEE!

ENSI-ILTA SUNNUNTAINA 22.4. KLO 14.00.

LUE LISÄÄ TÄÄLTÄ!

VARAA LIPPUJA

NUORISORYHMÄ / ELLA JA KAVERIT SALAISESSA PALVELUKSESSA

Hirvareiden vanhimmat jäsenet pääsevät ensimmäisinä “korkkaamaan” Syvälahden monitoimitalon uunituoreen näyttämön, kun teatterin kodittomuus vihdoin päättyy ja koko jäsenistö muuttaa osaksi kesällä valmistuvaa uudisrakennusta. Myös ryhmän näytelmävalinta on vahvasti ajan hermolla: Timo Parvelan uuteen lastenkirjaan perustuva koko perheen musiikkikomedia “Ella ja kavarit salaisessa palveluksessa” kertoo vauhdikkaan huumorin keinoin kouluopetuksen digitalisoitumisesta, sekä niistä haasteista, joita luokkahuoneen valtaavat pädit, podit ja smartboardit aiheuttavat niin opettajille kuin oppilaillekin.  Ensi-ilta Syvälahdessa marraskuussa 2018. LUE LISÄÄ TÄÄLTÄ!

Nettiin

Ella ja kaverit: (takana vas.) Ida Liimula, Sara Ijäs ja Aleksi Parkkola, edessä vas. Enna Piitulainen, Seela Moilanen, Tekla Siltanen ja Rasmus Hakala

 

VALMENNUSRYHMÄ

Osa Pikkuhirvareista oli jo kasvanut ulos lapsiryhmästä, mutta ikä ei kuitenkaan vielä aivan riittänyt nuorisoryhmään siirtymiseen. Osalla taas koulu- tai muut menot eivät anna tilaa näytelmätuotannon vaatimalle tiiviille harjoituskaudelle.  Tällaisia 11-14 -vuotiaita “teinejä” varten teatterille perustettiin nyt ensi kertaa oma ryhmä, jossa kurssilaiset n. 20 harjoituskerran aikana syventävät näyttelijäntyön taitojaan ja valmistautuvat siirtymään vuoden päästä nuorisoryhmään.

Lisää kurssista ja harjoitusaikataulun voit lukea TÄÄLTÄ!

Valmennusryhmän kuva 6.10.

Valmennusryhmä kaudella 2017-2018: (takana vas.) Eevi, Matilda, Venla, Metti, Kaisa, Alex (edessä vas.) Minja ja Anni (Kuvasta puuttuu Iida)