HIRVAREIDEN TEATTERIKAUSI 2017-2018 ON KÄYNNISTYNYT!

Hirvensalon Nuorisoteatterin jäsenmäärä kasvoi entisestään, ja kausi käynnistyi kolmen eri harrastusryhmän voimin. Hirvareiden tavoite  “koko perheen teatterista”  toteutuu tänä vuonna myös jäsenistön puolella, sillä peräti seitsemästä perheestä mukana on enemmän kuin yksi perheenjäsen!
Myös teatterin kodittomuus on vihdoin päättymässä, kun Syvälahden uusi monitoimitalo aloittaa toimintansa syksyllä 2018, ja Hirvarit asettuu taloksi lähes tuhannen koululaisen, sekä neuvolan ja kirjaston käyttäjien keskelle.

PIKKUHIRVARIT
Vaikka ryhmän jäsenet ovat vasta  7-10 -vuotiaita, on kevään 2018 näytelmä osalle lapsista jo neljäs Hirvarituotanto, ja yli puolet on mukana vähintään toista kertaa. Ohjaajansa Loviisa Grubertin johdolla nämä “konkarit”, yhdessä ensikertalaisten kanssa harjoittelevat näytelmää “Huipulla tuulee”, joka on itsenäinen jatko-osa kevään 2017 näytelmälle “Bremenin paras bändi”. Ensi-ilta Nuorisotalo Moose´sissa sunnuntaina 22.4.2018.  LUE LISÄÄ TÄÄLTÄ!

Lasten omateaseri näytelmän harjoituksista syksyn 2017 ajalta:
IMG_1098

I harkkakerran yhteiskuva Huipulla tuulee copy

Pikkuhirvarit kaudella 2017-2018: (vas.) Bella, Lilja, Maria, Alisa, Siiri, Ella, Gabriel, Ronja, (edessä vas.) Minja, Tilla, Pinja, Helmi, Hilla ja Frida.  (kuvasta puuttuvat Joska ja Lilli)

NUORISORYHMÄ
Hirvareiden vanhimmat jäsenet pääsevät ensimmäisinä “korkkaamaan” Syvälahden monitoimitalon uunituoreen näyttämön. Myös ryhmän näytelmävalinta on vahvasti ajan hermolla: Timo Parvelan uuteen lastenkirjaan perustuva koko perheen musiikkikomedia “Ella ja kavarit salaisessa palveluksessa” kertoo vauhdikkaan huumorin keinoin kouluopetuksen digitalisoitumisesta, sekä niistä haasteista, joita luokkahuoneen valtaavat pädit, podit ja smartboardit aiheuttavat niin opettajille kuin oppilaillekin.  Ensi-ilta Syvälahdessa marraskuussa 2018. LUE LISÄÄ TÄÄLTÄ!

Kuva nettisivuille copy

Nuorisoryhmä kaudella 2017-2018: (takana vas.) Tekla, Laura, Seela, Iida, Enna, (edessä vas.) Melina, Reetta, Juha, Sara ja Rony (kuvasta puuttuvat Robert, Rasmus ja Maarit)

VALMENNUSRYHMÄ
Osa Pikkuhirvareista oli jo kasvanut ulos lapsiryhmästä, mutta ikä ei kuitenkaan vielä aivan riittänyt nuorisoryhmään siirtymiseen. Osalla taas koulu- tai muut menot eivät anna tilaa näytelmätuotannon vaatimalle tiiviille harjoituskaudelle.  Tällaisia 11-14 -vuotiaita “teinejä” varten teatterille perustettiin nyt ensi kertaa oma ryhmä, jossa kurssilaiset n. 20 harjoituskerran aikana syventävät näyttelijäntyön taitojaan ja valmistautuvat siirtymään vuoden päästä nuorisoryhmään.

Valmennuskurssille on vielä kaksi paikkaa vapaana. Jos siis olet 11-14 -vuotias, teatterioppia haluava nuori voit tutustua kurssin harjoitusaikatauluun ja ilmoittautumisohjeisiin TÄÄLTÄ!

Valmennusryhmän kuva 6.10.

Valmennusryhmä kaudella 2017-2018: (takana vas.) Eevi, Matilda, Venla, Metti, Kaisa, Alex (edessä vas.) Minja ja Anni (Kuvasta puuttuu Iida)