OHJELMISTOSSA SYKSYLLÄ 2023:

Nuorisoryhmä esittää:

Kuvausta ei ole saatavilla.

Pikku prinssi

Lumoavan kaunis satuklassikko ensi-illassa 18.11.2023

Kerran eli lapsi, joka piirsi boan, joka oli syönyt norsun. Aikuiset hänen ympärillään eivät ymmärtäneet. “Se on hattu”, he sanoivat ja kehottivat lasta käyttämään aikansa järkevämmin. Ja niin lapsi kasvoi järkeväksi aikuiseksi ja hankki itselleen ammatin, jonka avulla hän voisi lentää pois. Kerran kuitenkin kaikki meni pieleen. Lentäjä haaksirikkoutui aavikolle. Siellä hän tapasi Pikku Prinssin. Prinssi tuli kaukaa, pienenpieneltä tähdeltä. Hän oli matkannut halki avaruuden pitkään, liian pitkään. Hänkin oli paennut: vaikeuksia erään Ruusun kanssa. Ja nyt hänkin oli siellä. Aavikolla. 
Pikku Prinssi on Antoine de Saint-Exupéryn klassikon pohjalta ohjaaja Siiri Vilkon dramatisoima filosofinen satu täynnä hetkiä, joissa kova maailma kohtaa herkkyyden ja myötätunnon. Esitys on suunnattu yli 7-vuotiaille kaikenikäisille.

Ohjaus ja dramatisointi: Siiri Vilkko

Tuottaja: Ilmari Pursiainen

Lavastus: Johanna Tapio

Valosuunnittelu: Tuomas Vainionpää

Äänisuunnittelu: Siiri Vilkko

Kitara: Siiri Kanninen

Tekniikan ajo: Siiri Vilkko ja Iiris Suvitie

Juliste: Noora Lindén

Valokuvat: Reetta Enholm

Maskeeraus: Jasmin Niemi

Puvustus: Työryhmä 


Näyttämöllä: Elizabete Binerte, Minja Hannuksela, Siiri Kanninen, Anna Källi, Jossu Latvala, Jasmin Niemi, Kaisa Olsoni, Eino Pohjavirta, Aada Väisänen

ESITYKSET:

la 18.11. klo 19, ti 21.11. klo 18, to 23.11. klo 18, ti 28.11 klo 18, pe 1.12. klo 18, la 2.12 klo 13, su 3.12 klo 13, ke 6.12. klo 13, pe 8.12. klo 18, la 9.12. klo 19

VARAA LIPUT:

https://hirvarit.teatteriliput.net/lipunvaraus/?esitys=38

Hirvensalon Nuorisoteatteri, “Hirvarit”, on v. 2014 perustettu ammattijohtoinen harrastajateatteri, joka harjoittelee ja esiintyy Syvälahden monitoimitalossa. Hirvareissa näytelmiä ohjaavat ja teatterikursseja vetävät ammattiohjaajat. Myös näytelmien teknisten osa-alueiden (puvustus, lavastus, valo- ja äänisuunnittelu, musiikki jne.) suunnittelijoina ja toteuttajina käytämme ammattilaisia.

Hirvareissa lapsi-, nuoriso- ja aikuisjäsenet on jaettu ikä- ja tasoryhmiin, joista osa valmistaa näytelmätuotantoja ja osa keskittyy näyttelijäntyön opiskeluun alkeista syventäviin opintoihin. Hirvarit ottaa uusia jäseniä pääosin jokasyksyisen “Teatteristartin” kautta, mutta mikäli ryhmiin jää tilaa, voidaan uusia jäseniä ottaa myös kesken kauden.  Lisää teatterin tämänhetkisistä ryhmistä voit lukea TÄÄLTÄ.

Please enter the Page ID of the Facebook feed you'd like to display. You can do this in either the Custom Facebook Feed plugin settings or in the shortcode itself. For example, [custom-facebook-feed id=YOUR_PAGE_ID_HERE].

Please enter the Page ID of the Facebook feed you'd like to display. You can do this in either the Custom Facebook Feed plugin settings or in the shortcode itself. For example, [custom-facebook-feed id=YOUR_PAGE_ID_HERE].