TULOSSA KEVÄÄLLÄ:

Nokkela Pekka, kelju Monni, hupsu parivaljakko Pilli ja Pulla, sekä monet muut Harjukujan kissa-asukit (Mauri Mäyräkoiraa unohtamatta!) ovat valloittaneet katsojia jo vuosikymmeniä. Nyt Göstä Knutssonin klassikkotarina saa raikkaan tulkinnan Pikkuhirvarit -ryhmän toteuttamana, ammattiohjaajan johdolla.

Kuvassa vasemmalta: Monni (Helmi Kaunismäki), Pulla (Lilja Ekman), Pekka Töpöhäntä (Onni Ekman), Pilli (Pinja Vellinki), Mauri Mäyräkoira (Tristin Ravyse). Kuva: Mika Nurmi Photography.

Esitykset tiistaisin, perjantaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin 28.4.-17.5.2020.
Syvälahden monitoimitalolla, aivan Hirvensalon hiihtokeskuksen kupeessa.

LUE LISÄÄ

VARAA LIPUT 

 

UUTTA HIRVAREISSA: ILMAISUTAIDON KURSSI AIKUISILLE!

  • Kenelle: Kaikille yli 20 -vuotiaille, oman itseilmaisunsa kehittämisestä kiinnostuneille
  • Tavoitteena:  Arjen esiintymistaitojen ja -rohkeuden vahvistaminen
  • Aika: 13.1.-19.5.2020
  • Kurssikerrat: 2 krt / kk, aina maanantaisin klo 18-20.
  • Hinta: 100 €

LUE LISÄÄ

 

Hirvensalon Nuorisoteatteri on keväälä 2014 perustettu ammattijohtoinen harrastajateatteri, joka harjoittelee ja esiintyy Syvälahden monitoimitalossa.

Kaudella 2020 teatterilla harrastaa yhteensä lähes 60 lapsi-, nuoriso- ja aikuisjäsentä. Jäsenet on jaettu eri ikä- ja tasoryhmiin, joita opettaa ja ohjaa kolme palkattua ammattiohjaajaa. Osa ryhmistä valmistaa näytelmätuotantoja ja osa keskittyy näyttelijäntyön perusteiden opetteluun, syventäviin näyttelijäntyön opintoihin tai yleiseen ilmaisutaidon koulutukseen.

TÄSSÄ ME OLEMME:

JOHTOKUNTA 2019. Ylärivissä vasemmalta Seela, Loviisa ja Reetta. Alarivissä vasemmalta Enna ja Iida.

KAUDEN 2020 HARRASTERYHMÄT:

MINIHIRVARIT. Ylärivissä vasemmalta: Anton, Mimosa, Matias, Luna ja Eevi. Keskimmäisessä rivissä vasemmalta: Adele, Tiitu ja Elise. Alarivissä vasemmalta: Voitto, Viljo ja Werner. Kuvasta puuttuu Hilda.

 

PIKKUHIRVARIT. Ylärivissä vasemmalta: Lilja, Pinja, Senni, Onni, Helmi ja Mariana. Alarivissä vasemmalta: Veikko, Helmi, Hilja, Marikki, Sarai ja Tristin.

 

VALMENNUSRYHMÄ III. Ylärivissä vasemmalta Minja, Jere, Siiri, Hertta, Saima, Saaga ja Sisu.  Alarivissä vasemmalta Helmi, Joska, Randa ja Eino. Kuvasta puuttuu Aada.

 

VALMENNUSRYHMÄ II / Haluatko joulupukiksi? -näytelmäryhmä. Ylärivissä vasemmalta Kaisa, Emma, Anni ja Lilja. Edessä Fiona.

 

VALMENNUSRYHMÄ II / Tonttujen lauluparaati -lauluryhmä. Ylärivissä vasemmalta Minja, Siiri ja Maria. Alarivissä vasemmalta Minea ja Iida.

TARKEMPAA TIETOA RYHMISTÄ JA NIIDEN AIKATAULUISTA V. 2020 LÖYDÄT TÄÄLTÄ