HUOM! Torstaina 15.11. ja su 18.11. ei ole Ellan esityksiä.

Näille päiville ei ole missään vaiheessa voinut varata lippuja, eikä niitä ole mainittu erikseen lueteltujen esityspäivien joukossa missään markkinoinnissa.

ELLA, juliste, valmis

Ratkiriemukas koko perheen musiikkikomedia digitekniikan valtaamasta koulusta, sekä Ellan ja kavereiden suuresta seikkailusta salaperäisen digimonsterin kannoilla.

Esitykset Syvälahden uuden monitoimitalon teatteritilassa, os. vanha Kakskerrantie 8. (aivan Hirvensalon hiihtokeskuksen kupeessa)

KATSO ESITYKSEN TRAILERI

KARTTALINKKI

LUE LISÄÄ TÄÄLTÄ

VARAA LIPPUJA

ESITYKSET

 

Hirvensalon Nuorisoteatteri on keväälä 2014 perustettu ammattijohtoinen harrastajateatteri, joka harjoittelee ja esiintyy Syvälahden vastavalmistuneessa monitoimitalossa, Hirvensalon Hiihtokeskuksen kupeessa. Teatterilla on tällä hetkellä hiukan yli 50 lapsi-, nuoriso- ja aikuisjäsentä, joita opettaa ja ohjaa kaksi palkattua ammattiohjaajaa. Jäsenet on jaettu neljään ikä- ja tasoryhmään, ja syksystä 2019 alkaen ryhmiä tulee olemaan yhteensä viisi. Näistä osa valmistaa näytelmätuotantoja ja osa keskittyy näyttelijäntyön perusteiden opetteluun tai syventäviin näyttelijäntyön opintoihin.

TÄSSÄ ME OLEMME!

Valmennusryhmä II kaudella 2018-2019. Ylhäällä vas. Gabriel, Lilja, Lempi, Anni, Iines, Melody ja Vihtori. Alhaalla vas. Ella, Emma, Kaisa, Viveka ja Minea. Kuvasta puuttuvat Maria ja Ida.
Pikkuhirvarit kaudella 2018-2019. Ylärivissä vas. Hertta, Saima, Minja, Milja ja Ronja. Keskellä vas. Eino, Pinja, Joska, Hilla ja Helmi. Edessä vas. Randa ja Sisu. Kuvasta puuttuu Siiri.
Minihirvarit kaudella 2018-2019. Ylärivissä vas. Maisa, Helmi ja Marikki. Eturivissä vas. Kristoffer, Aada, Eevi, Rauha ja Viljo.
Vas. Poliisi (Mikko Jäästö), Opettaja (Juha Siltanen), Pate (Rasmus Hakala), Ella (Enna Piitulainen), Tiina (Seela Moilanen), Hanna (Ida Liimula), Samppa (Aleksi Parkkola) ja Tuukka (Tekla Siltanen)

 LUE LISÄÄ TEATTERIN HARRASTERYHMISTÄ KAUDELLA 2018-2019