KORONA-TIEDOTE:

Viime kevään koronarajoitusten myötä Hirvareiden koko toiminta pysäytettiin, mikä tarkoitti jäsenillemme pitkää taukoa rakkaasta harrastuksesta, ja teatterille mittavia taloudellisia tappioita. Me kuitenkin selvisimme keväästä, ja selvisimme vielä seuraavana syksynä saapuneesta koronan toisesta aallostakin – tosin niukin naukin, rimaa hipoen. Nyt, koronakeväänä 2021 Hirvareiden tulevaisuus riippuu teistä, rakkaat teatterin kuluttajat! Uskaltakaa varata lippuja, uskaltakaa tulla paikalle ja nauttia teatterista! Me olemme täällä teitä varten ja teemme kaikkemme, jotta kokemuksenne olisi paitsi viihdyttävä, myös turvallinen!

KORONAN AIHEUTTAMIA UUDELLEENJÄRJESTELYITÄ TEATTERIN TOIMINNASSA:

Näytelmätuotannot

PEKKA TÖPÖHÄNTÄ -tuotanto on siirretty toukokuuhun 2021. Tarkemmat aikataulut ja lisää tietoa näytelmästä löytyy TÄÄLTÄ.

ALIISA IHMEMAASSA – tuotanto on siirretty alo-syyskuuhun 2021. Tarkemmat aikataulut ja lisää tietoa näytelmästä löytyy TÄÄLTÄ.

Esitykset

Mikäli koronatilanne vielä toukokuussa ja / tai alkusyksystä niin vaatii,  tuotantojen näytöksissä toteutetaan tartuntavaaralta suojaavia toimenpiteitä:

  • Katsomossa turvavälit perhekunnittain katsomokartan avulla
  • Kahvion ja wc-tilojen desinfiointi ennen ja jälkeen esityksen
  • Kahviossa ei itsepalvelua, vaan henkilökunta hoitaa tarjoilun
  • Näyttelijät, tekninen henkilökunta, sekä kahvion- ja lipunmyyjät huolehtivat hyvästä käsihygieniasta, eivätkä tule esityksiin sairaina.

Teiltä, hyvät teatterikatsojat, toivomme seuraavaa:

  • Pyrittehän varaamaan lippunne etukäteen. Turvajärjestelyt pienentävät huomattavasti katsomon paikkamäärää. Myymme lippuja ovelta vain sen verran, että turvaväleistä voidaan pitää kiinni.
  • Ettehän tule esityksiin vähäistenkään flunssa- tai hengitystieoireiden kanssa! Varattujen paikkojen peruutuksesta ja lunastettujen lippujen palautuksesta löytyy tietoa TÄÄLTÄ.
  • Huolehdittehan hyvästä käsihygieniasta myös omalta osaltanne. Lämpiöstä löytyy käsidesiä, sekä runsaasti käsienpesumahdollisuuksia.

Jäsenistö

Aiemmista vuosista poiketen Hirvarit ei perustanut syksyllä 2020 lainkaan uusia opetus- tai näytelmäryhmiä, vaan toimintaa jatkettiin olemassa olevien, syksyllä 2019 aloittaneiden ryhmien voimin.

Näin ollen myös perinteinen info- ja ilmoittautumistilaisuus, ”Teatteristartti” jäi pitämättä, eikä teatterille siis otettu uusia jäseniä avoimen jäsenhaun kautta. Mikäli koronatilanne sen sallii, syyskuun alussa 2021 Hirvarit ottaa jälleen uusia jäseniä. Ilmoitamme tarkemman starttipäivämäärän sivuillamme viimeistään alokuun aikana.