KORONA-TIEDOTE:

Viime kevään koronarajoitusten myötä Hirvareiden koko toiminta pysäytettiin, mikä tarkoitti jäsenillemme pitkää taukoa rakkaasta harrastuksesta, ja teatterille mittavia taloudellisia tappioita. Me kuitenkin selvisimme keväästä ja kesästä – tosin niukin naukin, rimaa hipoen. Nyt syksyllä Hirvareiden tulevaisuus riippuu teistä, rakkaat teatterin kuluttajat! Uskaltakaa varata lippuja, uskaltakaa tulla paikalle ja nauttia teatterista! Me olemme täällä teitä varten ja teemme kaikkemme, jotta kokemuksenne olisi paitsi viihdyttävä, myös turvallinen!

KORONAN AIHEUTTAMIA UUDELLEENJÄRJESTELYITÄ TEATTERIN TOIMINNASSA:

Näytelmätuotannot

PEKKA TÖPÖHÄNTÄ -tuotanto siirtyy kevääseen 2021. Tarkemmat aikataulut ja lisää tietoa näytelmästä löytyy TÄÄLTÄ.

ALIISA IHMEMAASSA – tuotanto pyritään -koronatilanteen niin salliessa- toteuttamaan suunnitellusti. Ensi-ilta 11.11.2020. Tarkemmat aikataulut ja lisää tietoa näytelmästä löytyy TÄÄLTÄ.

Esitykset

Mikäli koronatilanne vielä marraskuussa niin vaatii, ALIISA IHMEMAASSA -tuotannon näytöksissä toteutetaan tartuntavaaralta suojaavia toimenpiteitä:

  • Katsomossa turvavälit perhekunnittain katsomokartan avulla
  • Kahvion ja wc-tilojen desinfiointi ennen ja jälkeen esityksen
  • Kahviossa ei itsepalvelua, vaan henkilökunta hoitaa tarjoilun
  • Näyttelijät, tekninen henkilökunta, sekä kahvion- ja lipunmyyjät huolehtivat hyvästä käsihygieniasta, eivätkä tule esityksiin sairaina.

Teiltä, hyvät teatterikatsojat, toivomme seuraavaa:

  • Pyrittehän varaamaan lippunne etukäteen. Turvajärjestelyt pienentävät huomattavasti katsomon paikkamäärää. Myymme lippuja ovelta vain sen verran, että turvaväleistä voidaan pitää kiinni.
  • Ettehän tule esityksiin vähäistenkään flunssa- tai hengitystieoireiden kanssa! Varattujen paikkojen peruutuksesta ja lunastettujen lippujen palautuksesta löytyy tietoa TÄÄLTÄ.
  • Huolehdittehan hyvästä käsihygieniasta myös omalta osaltanne. Lämpiöstä löytyy käsidesiä, sekä runsaasti käsienpesumahdollisuuksia.

Jäsenistö

Aiemmista vuosista poiketen Hirvarit ei perusta syksyllä 2020 lainkaan uusia opetus- tai näytelmäryhmiä, vaan toimintaa jatketaan olemassa olevien, syksyllä 2019 aloittaneiden ryhmien voimin ainakin vuoden loppuun saakka.

Näin ollen myös perinteinen info- ja ilmoittautumistilaisuus, ”Teatteristartti” jää tänä syksynä pitämättä, eikä teatterille siis oteta uusia jäseniä avoimen jäsenhaun kautta. Jatkosta (esim. keväällä mahdollisesti perustettavista ryhmistä) tiedotamme erikseen myöhemmin syksyllä.