KORVATUNTURILLA ON HÄTÄILA: Joulu on jo ovella, mutta pukki vain nukkuu!

Tomera tonttujoukko, Tarja, Tele, Turbo, Terttu ja Tuoli, valmistautuu jouluaaton kiireisiin. Pian kuitenkin selviää, ettei joulupukki suostu lainkaan heräämään päiväuniltaan. Mikä nyt neuvoksi; Lahjat pitäisi saada lapsille ja pukki on poissa pelistä? Ennen kuin joulu on pelastettu, joutuu tonttuviisikko mm. järjestämään kykykilpailun, käyttämään aikakonetta ja pelastamaan reen kyydistä pudonneen Terttu-tontun. Esityksen aikana myös lapset pääsevät hauskalla tavalla osaksi pelastusoperaatiota. Mutta mihin ihmeeseen tarvitaankaan lattiamoppia ja fluoritabletteja?

HALUATKO JOULUPUKIKSI? -tonttujoukko ylärivissä vasemmalta: Tarja-tonttu (Anni Latvala), Turbo-tonttu (Fiona Vaissi) ja Terttu-tonttu (Kaisa Olsoni). Eturivissä vasemmalta: Tele-tonttu (Lilja Vellinki) ja Tuoli-tonttu (Emma Sillanmäki)

Esitys on tilattavissa keikoille 14.11.2019 alkaen. Näytelmän kesto on 30 min., eikä se aseta esityspaikalleen erityisvaatimuksia.

Tilan puuttuessa esitys on mahdollista järjestää myös Hirvensalon Nuorisoteatterin tiloissa Syvälahden monitoimitalolla (os. Vanha Kakskerrantie 8), jossa katsomon max. koko on 80 hlöä. Syvälahdessa tilausnäytökset ovat kuitenkin mahdollisia vain iltaisin (aikaisintaan klo 17.30.) ja viikonloppuisin.

Haluatko joulupukiksi? -esitys tuo iloisen lisän joulun odotuksen juhliin, illalla tai päivällä, isolle tai pienelle joukolle, vähällä vaivalla ja pienellä rahalla, laadusta tinkimättä!

HALUATKO JOULUPUKIKSI?
Käsikirjoitus ja ohjaus: Minna-Stiina Saaristo-Vellinki
Kesto: 30 min., ei väliaikaa

KEIKKAHINNASTO:

  • Esityksen hinta keikalle tilattuna: 300 € (Alv 0%)
  • Esityksen hinta teatterin tiloissa: 250 € (Alv 0%)
  • Keikkapaikka max. 10 km säteellä Turun keskustasta; Ei kilometrilisää
  • Keikkapaikka max. 20 km säteellä Turun keskustasta; Km-lisä 40 €
  • Keikkapaikka max. 50 km säteellä Turun keskustasta; Km-lisä 80 €

TILAUKSET JA TIEDUSTELUT:
teatteri@hirvarit.fi
045 – 613 57 83